veer-1

About Us

Përmbledhje e kompanisë

Tregu Blue Electric Technology Ltd u krijua më 29 dhjetor 2023 në Londër, MB nga Muzaffar Ahmed RIAZ, themeluesi i kompanisë, për të studiuar dhe kërkuar shfaqjen e "Ekonomisë së ndarjes" në Kinë, Japoni, Korenë e Jugut, Tajlandë, Vietnam dhe rajone të tjera ku mbizotërojnë projektet e "Ekonomisë së ndarjes", Gjatë periudhës nga 2019 deri në 2022 Për të studiuar dhe kërkuar performancën e "ekonomisë së ndarjes" në treg, që nga 2017, energjia lëvizëse u nis për herë të parë në Azi është favorizuar nga njerëzit, deri tani industria e energjisë lëvizëse ka punuar në Azi vazhdimisht për 8 vjet dhe përfundimisht përcakton realizueshmërinë e projektit të ndarjes së energjisë lëvizëse për të zgjeruar globalisht, Prandaj Muzaffar Ahmed RIAZ u kthye në Londër, MB dhe pasi mori miratimin dhe licensat e rëndësishme nga qeveria e MB, përfshiu Blue Electric Technology Ltd me qëllim të krijojë një strukturë të rrjetit të ndarjes globale.

Biznesi kryesor i BETL

BETL në një sy

kompania_08
+
Numrat
kompania_10
+
Operatorët
kompania_12
+
Punonjësit
kompania_14
Punonjësit e R&D
kompania_03
+
Stacione online
kompania_05
Patentat e produktit

Si mund t'ju ndihmojmë nëse dëshironi të filloni një biznes me qira të bankës së energjisë?

Deri tani kemi partnerë në shumë vende anembanë botës, kryesisht në Kinë, Japoni, Korea, Singapor, Tajlandë, Vietnam, Rusi, Bullgari, Rumani, Serbia, Shqipëri dhe vende të tjera anembanë botës.

BETL përdor konceptin e biznesit të ndarjes së fitimeve dhe zhvillimit të përbashkët me partnerët për të kapur pjesën e tregut dhe aspirojnë të jenë marka kryesore në industrinë e përbashkët të energjisë së lëvizshme.

Nëse dëshironi të bëheni partner i BETL, ju lutem kontaktoni menaxherin e marketingut për të na telefonuar, ne do t'ju përgjigjemi në hollësi.

Kërkim dhe Zhvillim (Kërkim dhe Zhvillim)

Anëtarët tanë të ekipit të R&D përfshijnë ID, MD, harduer, softuer, testim dhe inxhinierë cilësorë të certifikuar, shumica e tyre vijnë nga Huawei, BYD, Skyworth dhe kompani të tjera të njohura, ata kanë përvojë të pasur në industri për të siguruar që mund t'i përgjigjen shpejt nevojat e klientit

PSE NA ZGJODHET NE

PSE NA ZGJODHET NE

Dyqane partnerësh

PSE NA ZGJIDHNI (2)

Bashkëpunimi fitues-fitues

PSE NA ZGJIDHNI (4)

Sistemi inteligjent

PSE NA ZGJIDHNI (3)

Smart AIoT ODM

BETL do të japë restorante, kafe dhe dyqane të tjera partner ësh për të përmirësuar cilësinë e shërbimit dhe për të rritur shpejt trafikun e klientëve

Duke miratuar një model të mirë për të kapur tregun dhe partnerët për të fituar dhe zhvilluar së bashku, marka u rendit në mënyrë të qëndrueshme e para në industri.

Të gjitha paisjet janë të pajisura me një sistem kodi QR plotësisht inteligjent, operacion plotësisht automatik, kohësim inteligjent dhe zbulim automatik në treg

Çdo bateri portable BETL vjen me 3 lloje kabllosh - Micro USB, Type-C dhe IO - kompatibile me të gjitha llojet e pajisjeve në treg. Kapaciteti i baterisë është 5000 mAh.