Pyetje të shpeshta

Çështje të përgjithshme

 • Si funksionon huazimi i burimit të energjisë së lëvizshme?
  +
  -
  Borxhimi i burimit të energjisë së lëvizshme është shumë i thjeshtë. Skanoje kodin QR, shkruaj metodën e pagesës së dëshiruar dhe heq furnizimin e energjisë së lëvizshme. Pas përfundimit të ngarkimit, ju mund të ktheni energjinë e lëvizshme në çdo nga stacionet tona të radios. Për të arritur këtë, ju thjesht duhet të shtypni energjinë e lëvizshme përsëri në centralin energjitik.
 • Si të kthej furnizimin e energjisë së lëvizshme?
  +
  -
  Duhet ta kthesh në stacion vetëm për të kthyer energjinë e lëvizshme në ndonjë nga stacionet tona. Nuk ke pse bën asgjë tjetër. Kredia juaj do të përfundojë automatikisht dhe ju do të merrni vetëm një pagesë gjatë kohës së huazimit të furnizimit të energjisë së lëvizshme.
 • A më duhet një aplikim për të huazuar një furnizim të lëvizshëm energjie?
  +
  -
  Jo, për shkak të shpejtësisë dhe komoditetit, ju mund të skanoni kodin QR për të marrë një burim të energjisë së lëvizshme pa shkarkuar aplikacionin.
 • A është shërbimi i siguruar 24/7?
  +
  -
  Po, pajisjet e energjisë së lëvizshme do të jenë në dispozicion 24 orë në ditë dhe mund të huazohen çdo herë, 24 orë në ditë. Por pajisjet fitojnë dividende për partnerët janë nga e hëna deri të premten, ndërsa fitimet për dyqanet kooperative janë të shtunën dhe të dielën.

Çështje teknike

 • Cilat pajisje mund të ngarkoj me një furnizim të lëvizshëm energjie?
  +
  -
  Banka energjitike ofron kable ngarkimi për të gjitha telefonat e zakonshëm të zgjuar dhe veshët. Duke ofruar dritën, USB-C dhe Micro USB, ju mund të ngarkoni lehtë çdo paisje Apple dhe Android.
 • A përfshin banka energjitike ngarkimin e kabllove?
  +
  -
  Po, Powerbank ofron kable ngarkimi për të gjitha telefonat e zakonshëm të zgjuar dhe veshët. Duke ofruar dritën, USB-C dhe Micro USB, ju mund të ngarkoni lehtë çdo paisje Apple dhe Android.
 • Sa kohë duhet për telefonin tim të zgjuar?
  +
  -
  Koha e ngarkimit varet nga telefonat e zgjuara respektive. Zakonisht, mund të ngarkosh rreth 80% brenda 20 minutash.

Kosto dhe pagesa

 • Sa kushton për të huazuar një furnizim me energji të lëvizshme?
  +
  -
  5 minutat e para janë të lira! Pas kësaj, pagesa për gjysmë ore do të fillojë në 0.3-3 $ (në varësi të qytetit). Periudha maksimale e përdorimit është 3 ditë. Nëse nuk e ktheni furnizimin e energjisë së lëvizshme brenda 3 ditësh, ne do t'ju ngarkojmë $30. Banka e energjisë është e jotja tani.
 • Çfarë metodash paguese mund të përdori?
  +
  -
  Ne aktualisht ofrojmë metodat e pagesave të ardhshme: Visa, MasterCard, American Express, PayPal, ApplePay dhe Google Pay.
 • A duhet të paguaj një depozitë kur të marr me qira një furnizim të lëvizshëm energjie në qendër tregtare?
  +
  -
  Jo, marrja me qira e furnizimit të energjisë së lëvizshme nuk kërkon një depozitë, duhet paguar vetëm kostoja e përdorimit të furnizimit të energjisë së lëvizshme.

Çështje bashkëpunimi

 • Sa kohë mund të marr pajisje për fitim?
  +
  -
  Duke filluar nga dita e blerjes së pajisjeve, ka një total prej 2 vjetësh të pajisjeve efektive periudhë dividendi fitimi.
 • Pse nuk ka fitim në fundjavë?
  +
  -
  Pas nisjes s ë furnizimeve të lëvizshme të energjisë në treg, është e nevojshme të gjendet vende me trafik të lartë të këmbës or ëve për vendosje.
 • Pse tërheqjet kërkojnë një pagesë trajtimi?
  +
  -
  Taksat e trajtimit përfshijnë: pagat e punës, mbajtjen e pajisjeve dhe taksat e fitimeve nga bizneset fizike.
 • Pasi tregu të rritet, çfarë duhet të bëjnë partnerët?
  +
  -
  Pasi tregu të rritet, kompania jonë do të hapë një degë në këtë rajon dhe partnerët në rajon do të ndryshojnë metodat e tyre të punës nga bashkëpunimi online në bashkëpunim offline. Agjentët kryesorë janë përgjegjës për vendosjen e pajisjeve të partnerëve në treg dhe partnerët do të vazhdojnë të fitojnë para nëpërmjet pajisjeve. Përveç të ardhurave të sjellura nga pajisjet, agjentët mund të marrin gjithashtu dividende pajisjeve nga anëtarët Pra zhvillimi juaj i tanishëm ka vendosur themelin për të ardhurat tuaja të ardhshme
 • Cili është qëllimi i rekrutimit të partnerëve nga BETL në Evropën Lindore?
  +
  -
  Kompania miraton një filozofi biznesi të fitimit dhe zhvillimit të ndërsjelltë dhe punon me partnerët për të mbajtur ndërgjegjësimin kryesor të markave të BETL në energjinë e lëvizshme dhe për të stabilizuar operacionet e tregut. Planoni të arrini një pjesë tregu prej 30% në disa vende të Evropës Lindore deri më 2028 dhe të nxisni paisjet e energjisë së lëvizshme BETL në çdo cep të tregut të Evropës Lindore!